A girl.
Sayang.......
Saturday, 24 November 2012 ✿ 00:43 ✿ 0 Shutter Comments
Assalamualaikum. Hai. Selsema macam ni, demam mcm ni, update blog pun boleh senanye *hembus hingus* Sekian lama tak meng-update. Sekian lama tak sentuh keyboard laptop. Terasa janggal. Okay bla bla bla. Bukan ni yg aku nk ceritakan . aku nak luahkan tentang perasaan yg telah lama aku pendam selama ni. Perasaan yg tiada siapa tahu melainkan aku dan Allah s.w.t. Izinkan aku meluahkan segalanya disini. Luahan yg penuh dengan airmata. Air mata menceritakan segala-galanya bila mana aku nak tidur, mesti menitis air mata yg berkaca di mata. Aku menangis dalam diam. Bantal basah. Bukan peta dunia mahupun air liur basi *muntah pelangi* Itu semua air mata. Air mata yg membangkitkan aku semula untuk jadi lebih kuat, tabah.

Baca balik apa yg aku update atas ni, bagaikan aku cerita pasal air mata :'O Me crying ....

Baiklah. Let me update about my feelings. My sayang. Hm hm. Sayang, kita selalu macam ni kan? Setiap bulan. Setiap minggu. Hampir setiap hari. Kita selalu cari point. Kita selalu cari salah awak. Kita jahat. Ego kita tinggi. Banyak peluang awak bagi. Tapi kita tetap dengan pendirian kita. Awak tahu tak? Setiap malam bila kita nak tidur, kita tengok semua gambar awak. Kita baca semua text lama kita, kita dengar lagu awak , lagu Pertahankan Cinta, lagu yg ada nama kita tu. Setiap malam kita dengar. Tak pernah missed. Bila kita dengar, air mata mesti jatuh. Kita tak kuat. Kita TER-menangis depan cousin kita, depan mak kita. See? Gembengnya kita. Cengengnya kita. Ya Allah..... Semua masalah kita, kita story dekat mak. Bila kita rindu awak, kita bagitahu mak. Sebab kita tahu kita tk boleh simpan rindu ni. Takboleh pendam rindu ni sensorang. Mesti kena ada orang tahu even kita tak bagitahu awak pun. Awak tahu? Kita sayang awak :( Kita nak awak. Since ada awak dalam hidup kita, kita berubah. Awak ubahkan segala galanya . Awak yg bagi kata semangat bila kita down. Tapi tu dulu. Bukan sekarang :( Jujur, kita lagi rindu awak yg dulu. Kita nak awak yg dulu balik. Tapi, masih ada ruang lagi ke kita kat awak? kita rasa takde lagi :'/ Awak dah tak boleh terima semua ni. Awak dah give up. Awak dah penat dengan perangai kita. Perangai kita yg sama mcm ni hari hari. Kita selalu terfikir, macam mana hidup kita bila awak tinggalkan kita satu hari nanti? Phone mesti senyap. No vibrate. No goodnight texts anymore :( Kita selalu terfikir macamtu. Dah takde lagi gurauan mengada ngade awak tu lagi. Ughhh. Nak type ni pun menggigil. Kita tak sedia lagi kehilangan awak tahuu. Awak selalu cakap kita tak pernah hargai awak. Tapi, awak tak tahu yg sebenanye kita hargai sangat sangat cuma kita tak tunjukkan. Kita hargai dengan cara kita berdoa dekat Allah s.w.t supaya Allah berkati hidup awak, semoga hubungan kita ni kekal.   Awak tahu tak lagi berapa hari anni 6 month kita? Dah nak dekat wak. Tapi kita jadi macam ni, macam mana kita nak happy. Kita sanggup pertahankan hubungan ni. Kita sanggup tebalkan muka kita text awak dulu. Tu semua sebab awak yg suruh. Awak nak kita buang segala bagai ego yg ada kat dalam diri kita ni kan? Kita sanggup buat semua tu demi awak. Kalau kita tak buat semua tu, serupa macam kita buat relay ni mcm takde pape. macam tak serious. Dan satu, persoalan kita nak tanya dekat awak ni. Kenapa awak text kita, awak cakap "Awak nak teruskan hubungan ni? Awak tak takut dikecewakan?" Kenapa awak kenapa? Awak dah ada gf baru? Selalu tertanya T__T Bila baca balik text tu, kita down gilaaaaaaaaaa. kita tak kuat awak tahu :( Ni lah, bila dah setia, memacam dugaan datang. Kita sabar. Kita tahu Allah nak uji kita. Allah nak kita lalui semua dugaan yg datang. In Shaa Allah kita boleh hadap semua ni sensorang :') Andai awak baca entry kita ni, awak akan tahu segala galanya isi hati kita. Kita luahkan semuanya kat sini. And the last, Kita sayang awak even awak dah tak punya hati lagi dekat kita. Kita susah nak lepaskan orang yg kita sayang mcm tu je. Bukan mudah. Assalamualaikum dear heartlove xx

Older PostNewer Post
Me You Home
DashboardFollow

Little Disclaimer;


Hi. I'm your tiger! Rawrrr

Creddits;
✿ Skins by Husna
✿ Basecodes by Jaja
✿ Graphics by WeHeartIt